Traditioner

Skovkanten har traditioner som vi alle glæder os til at festligholde år efter år.

Vi starter fra årets begyndelse:

Fastelavn:
Fejre vi, det foregår i børnenes grupper, der slås katten af tønden, leges lege og spises fastelavnsboller.

Påske:
Vi fejer påsken med at spise påskefrokost sammen i grupperne. Vi er på påskeløb, og finder måske æg som påskeharen har lagt.

Plantedag:
Når foråret er kommet holder vi plantedag i Skovkanten, alle børn kommer med en blomst og der bliver plantet i krukker og bede. Det ser så flot ud.

Lejr:
De ældste børnehavebørn er på lejr med 2 overnatninger. Turen går til” Børnenes vel” en lejr Vejle kommunes dagtilbud ejer.

Sommerfest:
Holder vi i juni måned. Denne fest er for hele familien. Der er forskellig underholdning, og aktiviteter for store og små. Grillen er tændt og vi griller og spiser sammen. En dejlig måde at ønske hinanden en god sommer på.

Bedsteforældredag:
I slutningen af november holder der forskellige grupper en bedsteforældredag. Her bliver der klippet julepynt til grupperne og pyntet op, lavet juledekorationer, bagt vaniljekranse og hygget.

Julegaver:
Børnene laver julegaver til deres forældre.

D. 1. december:
Er vi ude at lede efter julemanden. Hvis vi er heldige at finde ham har han nisser med til børnehavegrupperne. Nisserne kommer på skift med børnene hjem, hvor de oplever forskellige ting som de skriver i en lille bog,  fortællingen hører børnene til deres formiddagssamling.

Juleafslutning:
En dag i december måned er vi alle i kirke. Når vi kommer hjem er der julemiddag med flæskesteg med det hele.